Matlagningsvandring

Matlagningsvandring är precis som det låter, en härlig vandring i Billingens natur som avslutas med utomhusmatlagning.
Detta är den absolut mest uppskattade aktiviteten, och det märks verkligen på efterfrågan!
Jag får ofta höra från deltagarna att “detta borde vi göra varje år”,det är en riktigt bra teambuilding att laga mat tillsammans, speciellt utomhus!

Denna dukning hade Snögren på sitt 70 års kalas.

Förslaget nedan är det jag vanligtvis använder mig av, men självklart kan jag ändra upplägget så det passar era önskemål.

Förslag:
Vi vandrar på intressanta platser där jag berättar om Billingens historia och geologi på mitt alldeles egna sätt.
När vi kommer tillbaka så förbereder vi för tillsammansmatlagning, ni lagar och jag planerar!
Tre rätters meny där förrätten består av lokala delikatesser som ostar från Almnäs brukFalbygdens ost, Sivans och charkuterier från
Lilla Spännefalla, Kullans lycka, Wrågården* samt chips från Hallands bördiga åkrar.
(*Urvalet kan skifta beroende på säsong)
Till detta dricker vi äppelmust från Skaraborg, självklart finns det vatten men även alkoholfri ekologisk cider och öl.
Varmrätt och efterrätt tillagas på en stor stekhäll och det är inga avancerade recept utan mest sunt förnuft och egen smak som gäller.
Självklart serveras kaffe till efterrätten.

Vem kan slå detta utekök? Utomhusmatlagning vid Ryds grottor kan bli helt galet bra.

Räkna med ca 4 timmar totalt.
Kontakta mig för offert: skogen@alskabillingen.se eller ring 0736-134401

Är det så att ni hellre vill ha maten serverad så ordnar jag självklart även det.
Restaurang Hållbar, Mattias mat och Lilla Saluhallen delar min passion för god mat och det är de jag valt för min catering.
Kontakta mig för mer information om pris och vilken mat som erbjuds.

Mysig stund i tältkåtan med en värmande kamin. Ljuset från fotogenlyktan skapar ett härligt ljus.
scroll