Matlagningsvandring

Matlagningsvandring är precis som det låter, en härlig vandring på Billingens vackra natur och som avslutas med utomhusmatlagning. Detta är den absolut mest uppskattade aktiviteten, och det märks verkligen på efterfrågan! Jag får ofta höra från deltagarna att ”detta borde vi göra varje år”, det är en riktigt bra teambuilding att laga mat tillsammans, speciellt utomhus! Förslaget nedan är det jag vanligtvis använder mig av, men självklart kan jag ändra upplägget så det passar era önskemål.

Förslag:
Vi vandrar på intressanta platser där jag berättar om Billingens historia och geologi på mitt alldeles egna sätt. När vi kommer tillbaka så förbereder vi för tillsammansmatlagning, ni lagar och jag planerar! Tre rätters meny där förrätten består av lokala delikatesser som t.ex. ostar från Almnäs brukFalbygdens ost, Sivans och charkuterier från Lilla Spännefalla, Kullans lycka, Wrågården samt chips från Hallands bördiga åkrar. Till detta dricker vi äppelmust från Skaraborg. Varmrätt och efterrätt tillagas på en stor stekhäll och det är inga avancerade recept utan mest sunt förnuft och egen smak som gäller. Självklart serveras kaffe till efterrätten.Räkna med ca 4,5 timmar totalt, men det kan självklart anpassas efter era önskemål och vi måste självklart inte vandra om ni inte vill!


Kontakta mig för offert: skogen@alskabillingen.se eller ring 0736-134401

Är det så att ni hellre vill ha maten serverad så ordnar jag självklart även det. Jag har kontakt med flera matkreatörer som delar min passion för god mat. Kontakta mig för mer information om pris och vilken mat som erbjuds.